Pharaoh 2P

Pharaoh 2P (Uitverkocht)

De Pharaoh 2P is uitgerust met: 2 luchtbedden met geïntegreerd hoofdkussen | 2 slaapzakken | grondzeil


Het is mogelijk om hoofdkussens (€7,50 p/s) en een set van twee stoelen en een tafel (€59,50) bij te kopen. Na afloop van het festival mag je deze mee naar huis nemen. Verder kun je zitzakken huren (max 2, €32,50 p/s). Dit kun je op de Ticketmaster website aangeven tijdens je bestelling van de accommodatie. Als je deze items op een later moment wilt bestellen, stuur dan een mail met daarin de naam van de accommodatie,  je ordernummer en de items die je wilt huren/kopen naar vraag@gllamcamp.nl 

Bij de centrale hangout kun je je telefoon opladen, maar het is ook mogelijk om een Sunflower Solar-batterij te huren zodat je in je eigen accommodatie stroom hebt om je telefoon, tablet of bluetooth-speaker op te laden.
De Sunflower Solar wekt energie op met vier zonnepanelen boven op de tent. De energie die hiermee wordt opgewekt, wordt opgeslagen in een witte batterij die midden in de tent hangt. De Sunflower Solar-batterij is volledig opgeladen na 2 à 3 uur zonlicht (ook bij bewolking). De Sunflower Solar heeft 4 USB-uitgangen en kan 15 tot 20 smartphones per dag opladen. Eindeloze mobiele power! Bovendien zit er een RGB LED-lichtkabel van 3 meter bij, zodat je ook nog eens licht in je accommodatie hebt. Je kunt de Sunflower Solar-batterij voor €49,50 huren. Dit geef je aan bij de bestelling van de accommodatie.

* prijs exclusief €10,- servicekosten per accommodatie

Let op: Een festivalticket is niet inbegrepen bij een accommodatie. Je hebt naast een accommodatie dus een festivalticket nodig. Festivaltickets zijn inmiddels uitverkocht.

Uitverkocht

Pharaoh 2P (Uitverkocht)

Aantal personen:

2

Totaal prijs:

€ 269,00

Prijs per persoon:

€ 134,50 p/p

Hoogte:

2.4 m

Oppervlakte:

7.8 m2


Faciliteiten EASY CAMP

icn_charge
Telefoon oplaadpunt
icn_shower_basic
Douches & toiletten
icn_lounge
Lounge
Pharaoh_CampSolutions_HR11-new_site.jpg
Pharaoh_CampSolutions_HR21-new_site.jpg