GLLAMCAMP DELLUXE

GLLAMCAMP DELLUXE

Dit luxueuze 5-sterrenresort is de crème de la kampeercrème. Hier heb je de keuze uit diverse soorten hoogwaardige accommodaties met uitstekende bedden met beddengoed, stroom, stoelen, tafels, nachtkastjes, opbergruimte, you name it. Uiteraard profiteer je in dit wellnesswalhalla van een eigen luxe badhuis met spiegels, föhns, make-upruimte en veel toiletten (bij de prijs inbegrepen). Tussen de festivalshows door kun je bovendien in stijl relaxen in de Gllamcamp Delluxe Lounge, waar een chill-out, luxe bar, breakfastclub en een sauna/mini-spa (op afspraak) je vip-beleving compleet maken. Nog vragen? Op Gllamcamp Delluxe kun je het hele weekend van vroeg tot laat bij je host aan de Gllamcamp Delluxe balie terecht.


Bij een accommodatie op Gllamcamp Delluxe is één parkeerticket voor de Gllamcamp Delluxe Parking inbegrepen. Deze parkeerplaats ligt dichtbij het Gllamcamp zodat je minder ver hoeft te lopen. Tijdens het bestellen van de accommodatie kun je nog een extra parkeerkaart voor de Gllamcamp Delluxe Parking bestellen. Het is niet mogelijk om deze parkeerkaarten later nog los bij te bestellen. Een parkeerticket voor de reguliere parking is later nog wel los bij te bestellen.


Met een Gllamcamp package schaf je in één keer je Gllamcamp Delluxe accommodatie inclusief het bijbehorend aantal festivaltickets én een parkeerkaart voor de Gllamcamp Delluxe Parking aan. Let goed op dat deze accommodaties ook als losse accommodatie (zonder festivaltickets) worden aangeboden. Maak dus de juiste keuze.Faciliteiten

icn_eat

Bar, koffie & catering

icn_host

24/7 host

icn_shower_lux

Gratis luxe douches & toiletten

icn_blower

Spiegel, föhn, make-up ruimte

icn_lounge

Lounge