GLLAMCAMP DELLUXE

GLLAMCAMP DELLUXE

Dit luxueuze 5-sterrenresort is de crème de la kampeercrème. Hier heb je de keuze uit diverse soorten hoogwaardige accommodaties met uitstekende bedden met beddengoed, stroom, stoelen, tafels, nachtkastjes, opbergruimte, you name it. Uiteraard profiteer je in dit wellnesswalhalla van een eigen luxe badhuis met spiegels, föhns, make-upruimte en veel toiletten (bij de prijs inbegrepen). Tussen de festivalshows door kun je bovendien in stijl relaxen in de Gllamcamp Delluxe Lounge, waar een chill-out, luxe bar, breakfastclub en een sauna/mini-spa (op afspraak) je vip-beleving compleet maken. Nog vragen? Op Gllamcamp Delluxe kun je het hele weekend van vroeg tot laat bij je host aan de Gllamcamp Delluxe balie terecht tussen 08.00 en 00.00 uur. De accommodaties worden los verkocht: festivaltickets zijn niet inbegrepen. Zorg er daarom voor dat je eerst in het bezit bent van festivaltickets en bestel daarna pas de accommodatie.


Bij een accommodatie op Gllamcamp Delluxe is één parkeerticket voor de Gllamcamp Delluxe Parking inbegrepen. Deze parkeerplaats ligt dichtbij het Gllamcamp zodat je minder ver hoeft te lopen. Eventuele extra auto's parkeren op de reguliere parking (regulier parkeerticket nodig).


De Awaji 2P en de Sahara 4P worden ook als Gllamcamp package aangeboden. Hiermee schaf je in één keer je Gllamcamp accommodatie inclusief het bijbehorend aantal festivaltickets én een parkeerkaart voor de Gllamcamp Delluxe Parking aan. Let goed op dat deze accommodaties ook als losse accommodatie (zonder festivaltickets) worden aangeboden. Maak dus de juiste keuze.


Let op: het is niet mogelijk om een eigen partytent bij je Gllamcamp Delluxe-accommodatie te plaatsen.Faciliteiten

icn_eat

Bar, koffie & catering

icn_host

Host

icn_shower_lux

Gratis luxe douches & toiletten

icn_blower

Spiegel, föhn, make-up ruimte

icn_lounge

Lounge